Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Galinec, Z. (2024). Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Galinec, Zvonimir. "Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Galinec, Zvonimir. "Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Galinec, Z. (2024). 'Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Galinec Z. Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 23.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Z. Galinec, "Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494