Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Previšić, V. (2016). KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
Previšić, Vlado. "KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
Previšić, Vlado. "KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
Previšić, V. (2016). 'KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 03 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
Previšić V. KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2016 [cited 2025 February 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
V. Previšić, "KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929