master's thesis
Prioritetne i aktualne teme u području sigurnosti hrane za životinje na razini EU (2013.-2016.)

Paliž, Dajana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY

Cite this document

Paliž, D. (2016). Prioritetne i aktualne teme u području sigurnosti hrane za životinje na razini EU (2013.-2016.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:232111

Paliž, Dajana. "Prioritetne i aktualne teme u području sigurnosti hrane za životinje na razini EU (2013.-2016.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:232111

Paliž, Dajana. "Prioritetne i aktualne teme u području sigurnosti hrane za životinje na razini EU (2013.-2016.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:232111

Paliž, D. (2016). 'Prioritetne i aktualne teme u području sigurnosti hrane za životinje na razini EU (2013.-2016.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:232111

Paliž D. Prioritetne i aktualne teme u području sigurnosti hrane za životinje na razini EU (2013.-2016.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2016 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:232111

D. Paliž, "Prioritetne i aktualne teme u području sigurnosti hrane za životinje na razini EU (2013.-2016.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:232111

Please login to the repository to save this object to your list.