master's thesis
Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici

Arežina, Andrea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Arežina, A. (2016). Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

Arežina, Andrea. "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

Arežina, Andrea. "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

Arežina, A. (2016). 'Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 19 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

Arežina A. Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2016 [cited 2021 June 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

A. Arežina, "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

Islandora Bookmark - Please login to use this feature