Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Arežina, A. (2016). Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
Arežina, Andrea. "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
Arežina, Andrea. "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
Arežina, A. (2016). 'Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
Arežina A. Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2016 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
A. Arežina, "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071