Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Arežina, A. (2016). Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
Arežina, Andrea. "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
Arežina, Andrea. "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
Arežina, A. (2016). 'Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
Arežina A. Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071
A. Arežina, "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071