Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY
Cite this document
Divić, M. (2016). UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003
Divić, Mario. "UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003
Divić, Mario. "UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003
Divić, M. (2016). 'UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003
Divić M. UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2016 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003
M. Divić, "UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003