diplomski rad
UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI

Divić, Mario
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Divić, M. (2016). UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003

Divić, Mario. "UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003

Divić, Mario. "UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003

Divić, M. (2016). 'UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003

Divić M. UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003

M. Divić, "UTJECAJ ZAŠTIĆENIH NPN SPOJEVA U KRMNIM SMJESAMA KOD TOVNE JUNADI", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:214003

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.