master's thesis
Early hand and mechanical leaf removal on yeld and uvological charachteristic of. cv. Sauvignon blanc ( Vitis vinifera L. )

Tamara Bakarić (2014)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR PLANT PRODUCTION
Cite this document...

Bakarić, T. (2014). Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i uvološke karakteristike kultivara Sauvignon bijeli ( Vitis vinifera L. ) u 2012. godini (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143781

Bakarić, Tamara. "Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i uvološke karakteristike kultivara Sauvignon bijeli ( Vitis vinifera L. ) u 2012. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143781

Bakarić, Tamara. "Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i uvološke karakteristike kultivara Sauvignon bijeli ( Vitis vinifera L. ) u 2012. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143781

Bakarić, T. (2014). 'Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i uvološke karakteristike kultivara Sauvignon bijeli ( Vitis vinifera L. ) u 2012. godini', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 26 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143781

Bakarić T. Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i uvološke karakteristike kultivara Sauvignon bijeli ( Vitis vinifera L. ) u 2012. godini [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2014 [cited 2019 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143781

T. Bakarić, "Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i uvološke karakteristike kultivara Sauvignon bijeli ( Vitis vinifera L. ) u 2012. godini", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143781