Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR AGRICULTURAL TECHNICS
Cite this document
Kereta, H. (2018). Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
Kereta, Hrvoje. "Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
Kereta, Hrvoje. "Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
Kereta, H. (2018). 'Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
Kereta H. Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
H. Kereta, "Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365