Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR MECHANIZATION IN AGRICULTURE
Cite this document
Režić, I. (2018). Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“ (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
Režić, Ivan. "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
Režić, Ivan. "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
Režić, I. (2018). 'Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 03 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
Režić I. Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“ [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2025 March 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
I. Režić, "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064