Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Jagić, S. (2020). Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
Jagić, Sandi. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
Jagić, Sandi. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
Jagić, S. (2020). 'Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 12 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
Jagić S. Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 December 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
S. Jagić, "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567