Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of agroecology and Enviroment Protection
Cite this document
Milinković, M. (2021). Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
Milinković, Matej. "Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
Milinković, Matej. "Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
Milinković, M. (2021). 'Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
Milinković M. Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
M. Milinković, "Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129