Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Perkunić, I. (2021). Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089
Perkunić, Iva. "Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089
Perkunić, Iva. "Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089
Perkunić, I. (2021). 'Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 31 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089
Perkunić I. Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 October 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089
I. Perkunić, "Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089