Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Animal Production and Biotechnology
Cite this document
Štavalj, J. (2021). Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
Štavalj, Josipa. "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
Štavalj, Josipa. "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
Štavalj, J. (2021). 'Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 24 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
Štavalj J. Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2025 January 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
J. Štavalj, "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899