Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Živković, J. (2021). Promjene sadržaja biogenih amina tijekom proizvodnje vina sorte Sauvignon (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:861538
Živković, Josip. "Promjene sadržaja biogenih amina tijekom proizvodnje vina sorte Sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:861538
Živković, Josip. "Promjene sadržaja biogenih amina tijekom proizvodnje vina sorte Sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:861538
Živković, J. (2021). 'Promjene sadržaja biogenih amina tijekom proizvodnje vina sorte Sauvignon (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:861538
Živković J. Promjene sadržaja biogenih amina tijekom proizvodnje vina sorte Sauvignon (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:861538
J. Živković, "Promjene sadržaja biogenih amina tijekom proizvodnje vina sorte Sauvignon (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:861538