Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Bižić, T. (2022). Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
Bižić, Tomislav. "Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
Bižić, Tomislav. "Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
Bižić, T. (2022). 'Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 13 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
Bižić T. Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 December 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
T. Bižić, "Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482