Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Zakaljuk, M. (2022). Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, M. (2022). 'Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 04 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk M. Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2025 March 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
M. Zakaljuk, "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524