master's thesis
Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa

Magličić, Tomislav
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Agricultural Engineering and Renewable Energy Resources

Cite this document

Magličić, T. (2022). Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

Magličić, Tomislav. "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

Magličić, Tomislav. "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

Magličić, T. (2022). 'Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

Magličić T. Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

T. Magličić, "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

Please login to the repository to save this object to your list.