Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Agricultural Engineering and Renewable Energy Resources
Cite this document
Magličić, T. (2022). Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
Magličić, Tomislav. "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
Magličić, Tomislav. "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
Magličić, T. (2022). 'Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
Magličić T. Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
T. Magličić, "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253