Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Ravnjak, B. (2023). Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
Ravnjak, Boris. "Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
Ravnjak, Boris. "Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
Ravnjak, B. (2023). 'Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
Ravnjak B. Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
B. Ravnjak, "Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254