Other - Other
UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI
Poljoprivreda, 19 (2013), 2; 68-69. urn:nbn:hr:151:001979


Cite this document

Novoselec, J. (2013). UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI. Poljoprivreda, 19. (2), 68-69. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979

Novoselec, Josip. "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI." Poljoprivreda, vol. 19, no. 2, 2013, pp. 68-69. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979

Novoselec, Josip. "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI." Poljoprivreda 19, no. 2 (2013): 68-69. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979

Novoselec, J. (2013) 'UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI', Poljoprivreda, 19(2), pp. 68-69. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979 (Accessed 31 October 2024)

Novoselec J. UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI. Poljoprivreda [Internet]. 2013 December 20 [cited 2024 October 31];19(2):68-69. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979

J. Novoselec, "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI", Poljoprivreda, vol. 19, no. 2, pp. 68-69, December 2013. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979. [Accessed: 31 October 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.