Scientific paper - Review paper
Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera
In: 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova. / Rozman, Vlatkaf; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Poljoprivredni fakultet, 2018. pp. 464-468. urn:nbn:hr:151:334556

Kralik, Zlata; Kralik, Gordana; Grčević, Manuela; Zelić, A.; Cimerman, E.

Cite this document

Kralik, Z., Kralik, G., Grčević, M., Zelić, A. & Cimerman, E. (2018). Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera. In V. Rozman, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova (pp. 464-468). Osijek: Poljoprivredni fakultet. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556

Kralik, Zlata, et al. "Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera." 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, edited by Vlatkaf Rozman, edited by Zvonko Antunović, Poljoprivredni fakultet, 2018, pp. 464-468. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556

Kralik, Zlata, Gordana Kralik, Manuela Grčević, A. Zelić and E. Cimerman. "Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera." In 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, 464-468. Osijek: Poljoprivredni fakultet, 2018. Accessed 2024 November 16. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556

Kralik, Z., et al. (2018) 'Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera', in Rozman, V. (ed.), Antunović, Z. (ed.), 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, Poljoprivredni fakultet, Osijek, pp. 464-468. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556 (Accessed 16 November 2024)

Kralik Z, Kralik G, Grčević M, Zelić A, Cimerman E. Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera. In: V. Rozman, ed., Z. Antunović, ed. 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova. Osijek: Poljoprivredni fakultet; 2018. Pp. 464-468. [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556

Z. Kralik, G. Kralik, M. Grčević, A. Zelić and E. Cimerman, "Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera", 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, V. Rozman and Z. Antunović, Eds. Osijek: Poljoprivredni fakultet, 2018. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556 [Accessed: 16 November 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.