Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Animal Production and Biotechnology
Cite this document
Galinec, Z. (2024). Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Galinec, Zvonimir. "Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Galinec, Zvonimir. "Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Galinec, Z. (2024). 'Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 24 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Galinec Z. Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2024 [cited 2025 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494
Z. Galinec, "Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494