Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Bioeconomics and Rural Development
Cite this document
Vestić, T. (2017). Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
Vestić, Tomislav. "Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
Vestić, Tomislav. "Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
Vestić, T. (2017). 'Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
Vestić T. Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
T. Vestić, "Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310