diplomski rad
Variranje uroda zrna i parametara klipa kukuruza ( Zea mays L.) u različitim tretmanima navodnjavanja

Savković, Nataša
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Savković, N. (2017). Variranje uroda zrna i parametara klipa kukuruza ( Zea mays L.) u različitim tretmanima navodnjavanja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:406907

Savković, Nataša. "Variranje uroda zrna i parametara klipa kukuruza ( Zea mays L.) u različitim tretmanima navodnjavanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:406907

Savković, Nataša. "Variranje uroda zrna i parametara klipa kukuruza ( Zea mays L.) u različitim tretmanima navodnjavanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:406907

Savković, N. (2017). 'Variranje uroda zrna i parametara klipa kukuruza ( Zea mays L.) u različitim tretmanima navodnjavanja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:406907

Savković N. Variranje uroda zrna i parametara klipa kukuruza ( Zea mays L.) u različitim tretmanima navodnjavanja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:406907

N. Savković, "Variranje uroda zrna i parametara klipa kukuruza ( Zea mays L.) u različitim tretmanima navodnjavanja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:406907

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.