Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad
Jelić, M. (2016). MOGUĆNOSTI PROIZVODNJE SVINJSKOG MESA U REPUBLICI HRVATSKOJ (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088979
Jelić, Matej. "MOGUĆNOSTI PROIZVODNJE SVINJSKOG MESA U REPUBLICI HRVATSKOJ." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088979
Jelić, Matej. "MOGUĆNOSTI PROIZVODNJE SVINJSKOG MESA U REPUBLICI HRVATSKOJ." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088979
Jelić, M. (2016). 'MOGUĆNOSTI PROIZVODNJE SVINJSKOG MESA U REPUBLICI HRVATSKOJ', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088979
Jelić M. MOGUĆNOSTI PROIZVODNJE SVINJSKOG MESA U REPUBLICI HRVATSKOJ [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088979
M. Jelić, "MOGUĆNOSTI PROIZVODNJE SVINJSKOG MESA U REPUBLICI HRVATSKOJ", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088979