završni rad
Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji

Katarina Šperanda (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Kemiju, Biologiju i Fiziku tla
Citirajte ovaj rad...

Šperanda, K. (2017). Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797

Šperanda, Katarina. "Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797

Šperanda, Katarina. "Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797

Šperanda, K. (2017). 'Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797

Šperanda K. Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 24.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797

K. Šperanda, "Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797