Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj
Citirajte ovaj rad
Čepo, V. (2017). Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376
Čepo, Vinka. "Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376
Čepo, Vinka. "Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376
Čepo, V. (2017). 'Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376
Čepo V. Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376
V. Čepo, "Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376