diplomski rad
Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli

Čopčić, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Čopčić, T. (2019). Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070

Čopčić, Tomislav. "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070

Čopčić, Tomislav. "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070

Čopčić, T. (2019). 'Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070

Čopčić T. Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 25.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070

T. Čopčić, "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.