Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Čopčić, T. (2019). Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070
Čopčić, Tomislav. "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070
Čopčić, Tomislav. "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070
Čopčić, T. (2019). 'Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070
Čopčić T. Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070
T. Čopčić, "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara sauvignon bijeli", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:736070