Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Vrtar, A. (2018). Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759
Vrtar, Anamarija. "Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759
Vrtar, Anamarija. "Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759
Vrtar, A. (2018). 'Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759
Vrtar A. Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759
A. Vrtar, "Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759