završni rad
Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture

Vrtar, Anamarija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Vrtar, A. (2018). Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759

Vrtar, Anamarija. "Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759

Vrtar, Anamarija. "Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759

Vrtar, A. (2018). 'Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759

Vrtar A. Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 20.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759

A. Vrtar, "Mogućnosti uzgoja heljde (Fagopyrum esculentum Moench) kao postrne kulture", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:074759

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.