završni rad
Utjecaj vremenskih prilika na produktivnost ozime pšenice na OPG-u Stjepan Klasnić u razdoblju 2011-2018.

Klasnić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Klasnić, I. (2019). Utjecaj vremenskih prilika na produktivnost ozime pšenice na OPG-u Stjepan Klasnić u razdoblju 2011-2018. (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:280183

Klasnić, Ivan. "Utjecaj vremenskih prilika na produktivnost ozime pšenice na OPG-u Stjepan Klasnić u razdoblju 2011-2018.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:280183

Klasnić, Ivan. "Utjecaj vremenskih prilika na produktivnost ozime pšenice na OPG-u Stjepan Klasnić u razdoblju 2011-2018.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:280183

Klasnić, I. (2019). 'Utjecaj vremenskih prilika na produktivnost ozime pšenice na OPG-u Stjepan Klasnić u razdoblju 2011-2018.', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:280183

Klasnić I. Utjecaj vremenskih prilika na produktivnost ozime pšenice na OPG-u Stjepan Klasnić u razdoblju 2011-2018. [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:280183

I. Klasnić, "Utjecaj vremenskih prilika na produktivnost ozime pšenice na OPG-u Stjepan Klasnić u razdoblju 2011-2018.", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:280183

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.