završni rad
Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda

Dodigović, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Dodigović, M. (2019). Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466

Dodigović, Matea. "Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466

Dodigović, Matea. "Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466

Dodigović, M. (2019). 'Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 15.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466

Dodigović M. Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 15.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466

M. Dodigović, "Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.