Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Janković, K. (2019). Slatki prehrambeni proizvodi od kobiljeg mlijeka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166443
Janković, Katarina. "Slatki prehrambeni proizvodi od kobiljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166443
Janković, Katarina. "Slatki prehrambeni proizvodi od kobiljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166443
Janković, K. (2019). 'Slatki prehrambeni proizvodi od kobiljeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166443
Janković K. Slatki prehrambeni proizvodi od kobiljeg mlijeka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166443
K. Janković, "Slatki prehrambeni proizvodi od kobiljeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166443