diplomski rad
Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo

Odak, Ivona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Odak, I. (2019). Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795

Odak, Ivona. "Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795

Odak, Ivona. "Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795

Odak, I. (2019). 'Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795

Odak I. Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795

I. Odak, "Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.