Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Tenžera, L. (2020). Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
Tenžera, Laura. "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
Tenžera, Laura. "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
Tenžera, L. (2020). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
Tenžera L. Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
L. Tenžera, "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925