master's thesis
Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi

Tenžera, Laura
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Tenžera, L. (2020). Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Tenžera, Laura. "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Tenžera, Laura. "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Tenžera, L. (2020). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Tenžera L. Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2022 May 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

L. Tenžera, "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Please login to the repository to save this object to your list.