master's thesis
Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi

Tenžera, Laura
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Tenžera, L. (2020). Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Tenžera, Laura. "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Tenžera, Laura. "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Tenžera, L. (2020). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 12 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Tenžera L. Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2020 [cited 2021 September 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

L. Tenžera, "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925

Islandora Bookmark - Please login to use this feature