Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Lovstvo, Ribarstvo i Pčelarstvo
Citirajte ovaj rad
Horvat, H. (2020). Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901
Horvat, Helena. "Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901
Horvat, Helena. "Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901
Horvat, H. (2020). 'Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 01.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901
Horvat H. Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 01.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901
H. Horvat, "Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901