završni rad
Tehnologija proizvodnje pira (Triticum spelta L.)

Spišić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Spišić, M. (2020). Tehnologija proizvodnje pira (Triticum spelta L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:573550

Spišić, Marija. "Tehnologija proizvodnje pira (Triticum spelta L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:573550

Spišić, Marija. "Tehnologija proizvodnje pira (Triticum spelta L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:573550

Spišić, M. (2020). 'Tehnologija proizvodnje pira (Triticum spelta L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 13.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:573550

Spišić M. Tehnologija proizvodnje pira (Triticum spelta L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 13.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:573550

M. Spišić, "Tehnologija proizvodnje pira (Triticum spelta L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:573550

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.