diplomski rad
Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte muškat žuti (Vitis vinifera L.) u vinogorju Varaždin

Žmegač, Matija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Žmegač, M. (2020). Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte muškat žuti (Vitis vinifera L.) u vinogorju Varaždin (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462308

Žmegač, Matija. "Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte muškat žuti (Vitis vinifera L.) u vinogorju Varaždin." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462308

Žmegač, Matija. "Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte muškat žuti (Vitis vinifera L.) u vinogorju Varaždin." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462308

Žmegač, M. (2020). 'Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte muškat žuti (Vitis vinifera L.) u vinogorju Varaždin', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462308

Žmegač M. Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte muškat žuti (Vitis vinifera L.) u vinogorju Varaždin [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462308

M. Žmegač, "Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte muškat žuti (Vitis vinifera L.) u vinogorju Varaždin", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462308

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.