diplomski rad
Proizvodni i klaonički pokazatelji tovljenika crne slavonske svinje u ekstenzivnom i intenzivnom sustavu držanja

Đermanović, Milana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Đermanović, M. (2021). Proizvodni i klaonički pokazatelji tovljenika crne slavonske svinje u ekstenzivnom i intenzivnom sustavu držanja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:689173

Đermanović, Milana. "Proizvodni i klaonički pokazatelji tovljenika crne slavonske svinje u ekstenzivnom i intenzivnom sustavu držanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:689173

Đermanović, Milana. "Proizvodni i klaonički pokazatelji tovljenika crne slavonske svinje u ekstenzivnom i intenzivnom sustavu držanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:689173

Đermanović, M. (2021). 'Proizvodni i klaonički pokazatelji tovljenika crne slavonske svinje u ekstenzivnom i intenzivnom sustavu držanja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.07.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:689173

Đermanović M. Proizvodni i klaonički pokazatelji tovljenika crne slavonske svinje u ekstenzivnom i intenzivnom sustavu držanja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 29.07.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:689173

M. Đermanović, "Proizvodni i klaonički pokazatelji tovljenika crne slavonske svinje u ekstenzivnom i intenzivnom sustavu držanja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:689173

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.