Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Zaštitu bilja
Citirajte ovaj rad
Rajšić, S. (2015). Zdravstveno stanje rajčice, paprike i krastavca na OPG Japarić (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519074
Rajšić, Snježana. "Zdravstveno stanje rajčice, paprike i krastavca na OPG Japarić." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519074
Rajšić, Snježana. "Zdravstveno stanje rajčice, paprike i krastavca na OPG Japarić." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519074
Rajšić, S. (2015). 'Zdravstveno stanje rajčice, paprike i krastavca na OPG Japarić', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519074
Rajšić S. Zdravstveno stanje rajčice, paprike i krastavca na OPG Japarić [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519074
S. Rajšić, "Zdravstveno stanje rajčice, paprike i krastavca na OPG Japarić", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519074