Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Lešić, M. (2021). Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793
Lešić, Marko. "Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793
Lešić, Marko. "Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793
Lešić, M. (2021). 'Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793
Lešić M. Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793
M. Lešić, "Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793