Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Zaštitu bilja
Citirajte ovaj rad
Jukić, A. (2015). UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558
Jukić, Antonija. "UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558
Jukić, Antonija. "UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558
Jukić, A. (2015). 'UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558
Jukić A. UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558
A. Jukić, "UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558