diplomski rad
Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon

Varžić, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Varžić, I. (2022). Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762

Varžić, Iva. "Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762

Varžić, Iva. "Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762

Varžić, I. (2022). 'Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762

Varžić I. Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762

I. Varžić, "Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.