Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Šiser, M. (2022). Prednosti uzgoja kupona u proizvodnji pilećeg mesa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:488257
Šiser, Monika. "Prednosti uzgoja kupona u proizvodnji pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:488257
Šiser, Monika. "Prednosti uzgoja kupona u proizvodnji pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:488257
Šiser, M. (2022). 'Prednosti uzgoja kupona u proizvodnji pilećeg mesa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:488257
Šiser M. Prednosti uzgoja kupona u proizvodnji pilećeg mesa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:488257
M. Šiser, "Prednosti uzgoja kupona u proizvodnji pilećeg mesa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:488257