završni rad
Senzorne karakteristike biodinamičkih vina

Cindrić Šebalj, Vedrana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Citirajte ovaj rad

Cindrić Šebalj, V. (2023). Senzorne karakteristike biodinamičkih vina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:298009

Cindrić Šebalj, Vedrana. "Senzorne karakteristike biodinamičkih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:298009

Cindrić Šebalj, Vedrana. "Senzorne karakteristike biodinamičkih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:298009

Cindrić Šebalj, V. (2023). 'Senzorne karakteristike biodinamičkih vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:298009

Cindrić Šebalj V. Senzorne karakteristike biodinamičkih vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:298009

V. Cindrić Šebalj, "Senzorne karakteristike biodinamičkih vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:298009

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.