završni rad
Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon

Arežina, Blaž
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Citirajte ovaj rad

Arežina, B. (2023). Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223

Arežina, Blaž. "Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223

Arežina, Blaž. "Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223

Arežina, B. (2023). 'Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223

Arežina B. Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223

B. Arežina, "Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.