Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Doležal, G. (2014). Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600
Doležal, Goran. "Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600
Doležal, Goran. "Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600
Doležal, G. (2014). 'Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600
Doležal G. Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600
G. Doležal, "Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600