diplomski rad
Konkuretnost prehrambene industrije Republike Hrvatske

Rončević, Antonio
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Rončević, A. (2024). Konkuretnost prehrambene industrije Republike Hrvatske (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:039002

Rončević, Antonio. "Konkuretnost prehrambene industrije Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:039002

Rončević, Antonio. "Konkuretnost prehrambene industrije Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:039002

Rončević, A. (2024). 'Konkuretnost prehrambene industrije Republike Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:039002

Rončević A. Konkuretnost prehrambene industrije Republike Hrvatske [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:039002

A. Rončević, "Konkuretnost prehrambene industrije Republike Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:039002

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.