diplomski rad
Utjecaj konzervacijske obrade tla,gnojidbe i kalcizacije na određena kemijska svojstva tla

Znamenaček, Vedran
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Znamenaček, V. (2024). Utjecaj konzervacijske obrade tla,gnojidbe i kalcizacije na određena kemijska svojstva tla (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:380810

Znamenaček, Vedran. "Utjecaj konzervacijske obrade tla,gnojidbe i kalcizacije na određena kemijska svojstva tla." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:380810

Znamenaček, Vedran. "Utjecaj konzervacijske obrade tla,gnojidbe i kalcizacije na određena kemijska svojstva tla." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:380810

Znamenaček, V. (2024). 'Utjecaj konzervacijske obrade tla,gnojidbe i kalcizacije na određena kemijska svojstva tla', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:380810

Znamenaček V. Utjecaj konzervacijske obrade tla,gnojidbe i kalcizacije na određena kemijska svojstva tla [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:380810

V. Znamenaček, "Utjecaj konzervacijske obrade tla,gnojidbe i kalcizacije na određena kemijska svojstva tla", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:380810

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.