Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za fitomedicinu
Citirajte ovaj rad
Gomerčić, M. (2024). Određivanje tehnološke zrelosti crnih sorti grožđa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:479216
Gomerčić, Matej. "Određivanje tehnološke zrelosti crnih sorti grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:479216
Gomerčić, Matej. "Određivanje tehnološke zrelosti crnih sorti grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:479216
Gomerčić, M. (2024). 'Određivanje tehnološke zrelosti crnih sorti grožđa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:479216
Gomerčić M. Određivanje tehnološke zrelosti crnih sorti grožđa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:479216
M. Gomerčić, "Određivanje tehnološke zrelosti crnih sorti grožđa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:479216